Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Η σκυλίτσα που κακοποιήθηκε σεξουαλικά στη Λάρισα.Επικηρυγμένος με 1000 ευρώ ο δράστης

Το πολυπόθητο εξιτήριο από την Κτηνιατρική Κλινική Λάρισας αναμένεται να πάρει σύντομα η Ρωξάνη, η σκυλίτσα που κάποιος σαδιστής δράστης την κακοποίησε σεξουαλικά με μακρύ αντικείμενο, της έκοψε τα αυτιά με ψαλίδι και της έδεσε τόσο σφικτά με σύρμα την ουρά της που χρειάστηκε να ακρωτηριαστεί το τελευταίο τμήμα της.
Παρά τη φρικτή κακοποίηση που υπέστη η Ρωξάνη δεν έχει χάσει την εμπιστοσύνη της προς τους ανθρώπους, αφού συνεχώς επιζητά τα χάδια και τις ατελείωτες αγκαλιές. Ιδιαίτερα όμως χαρούμενη είναι όταν την επισκέπτονται οι εθελοντές του Φιλοζωικού Σωματείου Λάρισας «Animal.A.L.», οι οποίοι νοιάστηκαν γι’ αυτό το καλοκάγαθο πλάσμα και χάρη σ’ αυτούς η μικρή Ρωξάνη συνεχίζει να υπάρχει στη ζωή.
Αυτό όμως που απολαμβάνει με την καρδιά της είναι οι βόλτες που κάνει μαζί με τους εθελοντές. «Η μικρή έχει μεταλλαχθεί σε ένα υπέροχο πλάσμα που κάνει χαρούλες σε όποιον της μιλήσει και που τρώει μανιωδώς όλο το φαγητό της. Το χρειάζεται άλλωστε να βάλει κιλάκια. Η Ρωξάνη ξέρει να περιπατάει άψογα με λουρί, πράγμα που σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα ανήκε σε κάποιον» αναφέρουν οι εθελοντές του Φιλοζωικού Σωματείου Λάρισας «Animal.A.L.».
Η Ρωξάνη συνεχίζει να παίρνει αντιβίωση και μόλις αφαιρεθούν τα ράμματα από τα αυτιά της θα πάρει εξιτήριο από την Κτηνιατρική Κλινική Λάρισας όπου νοσηλεύεται και θα φιλοξενηθεί σε σπίτι εθελοντή για όσο διάστημα απαιτηθεί έως ότου είναι έτοιμη να δοθεί στην καλύτερη οικογένεια.
Το Φιλοζωικό Σωματείο Λάρισας «Animal.A.L.», το οποίο έκανε καταγγελία στο Β’ Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας, επικήρυξε με το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ το δράστη που κακοποίησε τη Ρωξάνη. Όποιος γνωρίζει οποιαδήποτε πληροφορία να επικοινωνήσει είτε απευθείας με την Αστυνομία είτε με εκπροσώπους του σωματείου καλώντας στους αριθμούς κινητών τηλεφώνων 6945719693 ή 6973331420 ή 6937012850.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου